Een speciale dag voor de allerjongsten
 
Bekijk de online versie
 
 
de Bibliotheek Lek & IJssel  
Nieuwsbrief Educatie 0-4 jaar
mei 2022 | BoekStartdag
 
 
Openingstijden   |   Agenda   |   Catalogus   |   Contact
 
 
Tijdens de BoekStartdag staat de Bibliotheek in het teken van jonge gezinnen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Voorlezen kan al vanaf 3 maanden en we inspireren ouders graag om hiermee te beginnen. De Bibliotheek is er werkelijk voor alle leeftijden!
 
  Lees meer over de BoekStartdag    
 
 
 
Baby's houden van boeken!
 
 
 
Voorlezen aan je baby, hoe pak je dat eigenlijk aan? Kom samen met je baby van 3 tot 12 maanden naar onze baby-voorlees-sessie. We duiken samen in een lekker zacht boekje, zingen en spelen.
  Meer informatie vind je hier    
 
 
 
 
De dreumes- en peutervoorleesactiviteiten
 
 
 

Rombombom de VoorleesTrom!
Er zijn twee momenten dat we gaan voorlezen aan dreumesen en peuters. Kijk voor de tijden op onze website en luister, speel en zing mee.

  Kijk hier voor de tijden    
 
 
 
 
BoekStart ontdekdozen
 
 
 
Samen een boekje lezen is gezellig en goed voor de taalontwikkeling. Er daarna nog over door gaan, helpt jouw kindje verder. Op BoekStartdag zijn er speciale ontdekdozen. In elke doos zit een boekje, een korte handleiding en speelmateriaal. Als je samen het verhaal na speelt en de materialen benoemt en gebruikt, blijft het verhaal beter hangen.
 
 
 
 
BoekStart stempelkaart
 
 
 
Haal tijdens de BoekStartdag jouw extra stempel op de speciale BoekStart stempelkaart. Leen je deze dag boeken én ga je naar een activiteit, dan krijg je zelfs twee stempels. Daarmee spaar je voor een mooi prentenboek.
  Heb je geen stempelkaart?    
 
 
 
 
Oók handig om te weten
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Pin  
 
 
de Bibliotheek Lek & IJssel
Overtoom 7 | 3401BK IJsselstein